SÜNNET ŞÖLENİ'NDE KIRAÇ SAHNE ALDI

Keçiören Belediyesi, bu yıl sünnet ettirdiği 1058 çocuk için muhteşem bir şölen düzenledi. 20.Geleneksel Sünnet Şöleni, renkli animasyon gösterileri ve Kıraç konseri ile Keçiörenlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Turizm 1.07.2013 17:11:32 0
SÜNNET ŞÖLENİ

Keçiören Belediyesi, bu yıl sünnet ettirdiği 1058 çocuk için muhteşem bir şölen düzenledi. 20.Geleneksel Sünnet Şöleni, renkli animasyon gösterileri ve Kıraç konseri ile Keçiörenlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

ÇOCUKLAR İLE KEÇİÖREN TURU

Erkekliğe ilk adımını atan 1000 çocuk şölen öncesinde, Keçiören Belediyesi’nin hediyesi olan sünnet kıyafetlerini giydi. Daha sonra çocukları taşıyan araçlardan konvoy oluşturuldu ve Yonca Yaşam Merkezi’nden Fatih Stadı’na kadar süren bir Keçiören turu yapıldı. Konvoyun başını ise 1963 model üstü açık bir arabaya binen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak çekti. Arabasına sünnet olmuş üç küçük çocuğu da alan Başkan Ak, yol boyunca karşılaştığı vatandaşlara el sallayarak selamlaştı.

KIRAÇ KONSERİNE BÜYÜK İLGİ

Fatih Stadı’ndaki şölen programı ise, çocuklara yönelik renkli animasyon gösterileri ve eğlenceli aktiviteler ile başladı. Sünnet çocukları Keloğlan, Uzun Huysuz ve Kara Vezir’in maceralarını konu alan gösteriler ile doyasıya eğlendi. Sünnet Şöleni’ne Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın yanısıra Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Animasyonların ardından sahneye Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Kıraç çıktı. Geçmişten günümüze bir zaman tüneli oluşturan şarkılarıyla Kıraç, stadı dolduran vatandaşlara güzel bir müzik ziyafeti sundu. Kıraç’ın sevilen şarkılarına eşlik eden Keçiörenliler unutulmaz bir gece yaşadı.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Konser sırasında halka hitap eden Başkan Ak, sünnet olan çocukların ileride bugünleri “en güzel hatıra” olarak anmaları için çalıştıklarını belirterek “Keçiören’de 20.Geleneksel Sünnet Şöleni’ni gerçekleştiriyoruz. Bugün burada sünnet olan çocuklar ve aileleri de bulunuyor. Şölenimizde Kıraç konuğumuz oldu. Kendisine Keçiören’e geldiği için teşekkür ediyoruz. Bu yıl 1058 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Biz sosyal belediyeciliği öne çıkararak vatandaşımızla, halkımızla bütünleşiyoruz. Eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle tüm halkımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlar için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” diye konuştu. Başkan Ak, sevilen sanatçı Kıraç’a günün anısına KEÇMEK (Keçiören Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları) öğrencileri tarafından yapılan ebru süslemeli bir vazo hediye etti.

Şölen havai fişek gösterisi ile sona erirken, Başkan Ak kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen Keçiörenlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.


ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA


38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79